AANTEKENINGEN BEZOEK VLIEGVELD TEUGE (11)

VRIJDAG, 12 MEI 2000.
Rond de klok van twaalf uur verzamelen de luidjes van Kiekuut zich bij het NS Station te Deventer. We reizen per buslijndienst.
Vandaag is het weer Soos Kiekuut en we gaan naar vliegveld Teuge om daar een rondleiding te krijgen en we gaan zelfs ook nog de lucht in. Tussen 13.00 en 17.00 worden we daar aangenaam bezigggehou­den. De heer van der Zande, zelf piloot geweest bij de Marine, vertelt ons heel veel over de vliegerij.  Ons tiental heeft genoten. Het merendeel heeft gevlogen over Deven­ter, Gorssel, Zutphen, Brummen en terug via Voorst, Bussloo, Apeldoorn, een mooie ervaring, helaas geen kotszakken gevuld, wel bijna gelukt in mijn (Hans) toestel, ik zit achterin en naast me Reinie­rus, die het doorzich­tige plastieken zakje al geopend heeft, maar hij hoeft het toch net niet te gebruiken. Iets voor half zes vertrekken we weer met de bus vanuit Teuge. Meneer van der Zande, geweldig bedankt voor dit grandioze uitje.
De vliegers waren: Tinie, Yvonne, Gerard L., Gerard V., Reinier, Hans,

De aanwezigen:
Tinie Beekman, Jennie Demmers, Zaim Djulbic, Gerda van Eck, Reinier Erkelens, Yvonne de Groot, Jos Karssemakers, Gerard Lugtenberg, Gerard Vervoort en Hans Veldwachter.