AANTEKENINGEN BEZOEK “DE SCHEG” TE DEVENTER> dd. 29-10-2000. (16)

Op zondag 29 oktober hebben we samen met de Hanzeclub en Soos Kiekuut een schaatsochtend en een zwemmiddag.  De ontvangst is in de Juryka­mer van de Deventer IJsclub. Bestuurslid Hennie Rumpf begroet ons allemaal. Hij heeft gezorgd voor huurschaatsen en ook begeleiders op het ijs. Eerst drinken we een kop koffie en dan het ijs op. Na de schermutselingen, en enkelen vallen ook nog is het dan tijd voor een “neut”, want koud is het wel op het ijs. De baan is halfoverdekt maar toch, frisjes zat. We nemen afscheid van Rumpf en gaan dan naar het Sportcafe. Hier happen we een broodje en de zwemgasten duiken vervolgens het water in. Merendeel blijft in het cafe. Het is en zeer geani­meerde bijeenkomst en in de late namiddag gaat iedereen huiswaarts.
Ondersteuning ijsbaan:
André ten Caat, Wim Groothedde, Hennie Rumpf en Ria Schoot Uiter­kamp.
Van onze mensen hebber er 12 geschaats en gezwommen.

PROGRAMMA:

10:55  Melden bij ijsbaan ingang.
11:00  Koffie met iets lekkers erbij in Jurytoren.
11:30  De mensen die gaan schaatsen, gaan schaatsen onderbinden en                      krijgen schaatsles van 11:45 tot ongeveer 12:25 uur.
12:45  Korte rondleiding door Sportcentrum “De Scheg”
13:40  Broodje of patatje eten, in de “Eskimobar”.
14:15  Zwemmen in het overdekte bad.
                    De “niet” zwemmers maken een korte wandeling.
16:00  Gezellig nazitten in Sportcafé met sapje en pinda.
16:45  Einde van deze sportieve dag.

DE SCHAATS/ZWEMGASTEN:
Hanzeclub: Harm/Marjo/Judith Bakker, Reinier van Erkelens, Marien/Mieke Malipaard, Pierre/Nelly Simons, Hans/Rijkje Veldwachter.
Kiekuut: Gunther Bosch, Jenny Demmers, Yvonne de Groot, Jos/Ria Karssema­kers, Jouke/Els Pasveer, Henk/Mari­anne Poppenk.

(Kenmerk; Kiekuut/2000/descheg.00)