VERSLAG VAN BEZOEK AAN: THEATER BOUWKUNDE TE DEVENTER. (32)

Een uitverkocht Theater Bouwkunde in het Noordenbergkwartier te Deventer.
Het woord uitverkocht is niet op zijn plaats, want de voorstelling was gratis.
Ruim voor de klok van acht uur, is het knusse “warme” zaaltje waar 90 personen in kunnen nog onbezet, wel in het te kleine bar gedeelte was het goed vol. We hebben allemaal een consumptiebon ontvangen voor in de pauze of om nu wat te gebruiken.
Onze Kiekuut groep was ook vertegenwoordigd.
Rond acht uur gaat de zaal open en we nestelen ons op een stoel, helaas zit onze groep niet bij elkaar. Een half uurtje later worden we welkom geheten door pianist Bert van den Brink. Hij verwelkomde ons allen voor de CD opname van het optreden van cabaretiere Charlotte van de Glorie. Na wat huishoudelijke mededelingen zoals mobieltjes uit en goed klappen komt onder groot applaus Charlotte op.
De eerste sessie was tot even na negen uur, met vele liedjes met “in­houd”, ook het donders mooie piano spel van Bert was strelend voor de oortjes. Ik dacht voor de pauze waren acht nummers gespeeld en na de pauze die wij benutten om een sapje te drinken werden er nog vier ten gehore gebracht.

Marianne heeft een reportage gemaakt voor “Uit de Weg” van RTV Oost en uitgezonden is op 7 juli jl..

Tegen tien uur was het afgelopen.
We zitten nog even na in de bar en na enkele consumptie’s gaan we voldaan huiswaarts.

De gasten zijn:Hans/Gerrie Bonthuis, Gunther Bosch, Jenny Demmers, Zaim Djulbic, Marian­ne/Henk Poppenk, Hans Veldwachter.

(Kenmerk;kiekuut/2002/bouwkunde.02)