5e Verjaardag Kiekuut Barbeque (56)

Rond de klok van 13:45 uur, is de organisatie op het NS station, die zondag de 11e juli. Het weer is bewolkt maar niet koud, 18 graden en in den beginne lichte regenval. Hans heeft vandaag Lidy meegenomen als zijn persoonlijke assistente, Rijkje heeft een ander feestje. Op het station verzamelen zich in totaal 6 personen die om klokslag twee uur worden vervoerd naar Nijbroek met een busje van Taxi Rietman. Als we aankomen arriveren er ook 2 taxi’s respectievelijk uit Fortmond en Wijhe. Uit Apeldoorn is de muzikantenauto met 3 gasten ook al gearriveerd. Nu nog wachten op de “eigen vervoerders”. Maar die komen helaas aan het dwalen. Uiteindelijk melden ze zich om 14:55 uur op de Zeedijk 29. We zijn dan met ons 21-en. De Familie Beekman heeft alles grondig voorbereid en de hond Tommy is ook zeer nadrukkelijk aanwezig en wil Sanna van Ria heel graag versieren. Maar Sanne is verstandig en gaat niet op de avance’s in.
Dan begint Hans met zijn toespraak, hij begroet iedereen en feliciteert een ieder met het eerste lustrum van Kiekuut en ook met de gastvrijheid van de Familie Beekman, Bart krijgt een grote fles Veldwachter bier en Tinie een groot boeket super rode rozen. De omvang van het boeket kan nog wel kleiner worden omdat elk Kiekuutluidje na afloop een roos mag meenemen. Ook een heel speciaal woord van welkom aan onze muzikantleden, Piet Schwengle en Jouke Pasveer. Hans deelt ook mede wie er vanmiddag er allemaal niet bij zijn, vindt het enigszins wel jammer omdat het nu in feite onze 1e-lustrumviering is. We bespreken nog even de data voor de volgende Kiekuut aktiviteiten.Nog even mededelen dat de Kiekuut vlag volgend jaar zal wapperen, dan geeft hij heel graag het woord aan gastvrouw Tinie Beekman. Ook Tinie verwelkomt de aanwezigen en deelt dan mede wat er allemaal op de barbeque komt te liggen.  shasliek, globeballetjes, worst, speklap, hamburger, kippebout, tonijnsalade rundvleessalade, meloen, stokbrood, kruidenboter.Vanaf vanmorgen zijn Tinie, Dinja en Mirjam al druk in de weer geweest om de salade’s op te maken, Bart en Martijn hebben de bbq en de aankleding voor hun rekening genomen. Hierna een warm aplaus voor de Familie Beekman en Dinja.

Onder het dak waren de tapbiertjes en de sappen af te halen en ook enkele zitjes en buiten de overkapping stond de bbq en ook hier waren zitjes. Er werd heel wat besproken, zoals:
** Website van Kiekuut, www.keikuut.eu.tc

Ook nog heerlijk gezongen op diverse liederen, dus de gezelligheid zat er goed in. Herjan, manlief van Lidy, meldt zich ook onder de Kiekuutluidjes.
Als het toetje op is vertrekken Carel en Gerda en rond acht uur zijn de meeste gasten weer huiswaarts gekeerd. Voldaan en tevreden en nu al weer reikhalzend uitkijken naar de viering van 2005.


De gasten van vandaag zijn:
Bart,Tinie,Mirjam,Martijn Beekman, Hans/Gerry Bonthuis, Jenny Demmers, Carel/Gerda van Eck, Ria van ’t Erve, Ria Gorree, Yvonne de Groot, Jan van der Horst,
Jos/Ria Karssemakers, Lidy Klosters, Dinja Lankhorst, Jouke Pasveer,
Piet/Margot Schwengle en Hans Veldwachter.

De afmelders waren:
Gunter Bosch, Zaim/Mare Djulbic, Mikhail Kogan,
Gerard Lugtenberg, Els Pasveer, Marianne Poppenk,
Gerard Vervoort en Rijkje Veldwachter.


(Kenmerk: Kiekuut/2004/barbeque.04)