VERSLAG 14e verjaardag met bbq bij de Fam. Beekman te Nij­broek (157)

De zevende juli is onze verjaardagsdag, velen hebben gereageerd op de muzika­le mail, waaronder onze Beschermheer James van Lidth, hij is helaas op de verjaardag verhinderd. Allemaal hartelijk dank voor jullie reactie’s. We vieren het vandaag zondag de 14e juli, op het voortreffelijke evenementen­terrein van de Familie Beekman te Nijbroek. De Familie heeft alles al kant en klaar staan als Discjoc­key Bart Schotman, alias The Crazy Elephant ook gaat opbouwen. Rond de klok van half drie rijden de gasten binnen met eigen vervoer en taxi’s, ook de chauffeurs, Albert en Terry, TCR vertrekken om 14:00 uur met 2 gesponsorde busjes en 14 Kiekuuters en 3 honden, vanaf het NS station Deventer naar het feest. Op deze zonnige zondag de 14e juli 2013 zijn we met een record aantal Kiekuuters aanwezig en wel 34 personen. Na de koffie met de aangeboden lekkernij van Vastgoed/Schil­dersbe­drijf Lenferink uit Deventer zijn de gesprek­ken al volop bezig. Bart de DJ verzorgt bijpassende achtergrond muziek. Iets over drie uur, wordt de presentielijst voorgelezen, het clublied gezongen en een bonbonniere overhandigd aan Tinie, in de kleuren van een toekomstige klein­dochter of zoon, dus blauw en rose. Haar dochter Mirjam is bijna uitgeteld. (Op maan­dag de 22e juli is Nora ter wereld gekomen en de dolblije ouders zijn Mirjam en Dinja) Vervolgens houdt Hans het welkomst­woord, het is prachtig te horen dat iedereen geniet van onze Soos Kiekuut, nu al het 157e uitje, en wat voor een uitje. Wat er allemaal in het vat zit kan nog niet worden medegedeeld. Hans bedank tot slot de Familie Beekman voor de ontvangst en de sponsoren RIHO Techniek, Lenferink vastgoed en TCR voor de donaties van vandaag. Henk Riethorst van RIHO is met zijn lieftallige vrouwe Joke nog even aanwezig bij ons. Het is tijd om weer gezellig te klessebes­sen en sapjes te drinken tot dat Tinie het woord krijgt om het een en ander te vertellen over de barbeque, het vlees is weer geleverd door slagerij Buurman en de vuuraanjager Bart Beekman heeft alles op temperatuur zodat er gehapt, gesmik­keld kan worden.Het smaakt iedereen voortreffelijk en de keus is zeer uitge­breid, er blijft niet veel over en dat zegt genoeg. Daarna even uitbuiken en wat zingen op de muziek van onze DJ, er wordt zelfs nog gedanst en een kleine polonaise gelopen. Want Bart Schot­man kan er wat van en hij heeft een verschei­denheid van muziek op zijn draaitafel liggen, hij komt zelf niet eens toe om wat te kunnen happen van de barbeque en krijgt dan ook na afloop de portie’s mee voor hem en Joke. Rond de klok van 19 uur krijgen we nog ijs toe. De klok tikt al aardig weer naar half acht en tijd om naar huis te gaan. Hans bedankt nogmaals de familie Beekman en niet te vergeten onze DJ Bart Schotman voor de gewel­dige facilitaire en muzikale entourage en wenst iedereen een wel thuis toe. De taxibusjes rijden iets over half acht weer naar Deventer. Het was weer een magistrale mooie 14e verjaardag.

Luister naar de herkenningstune van The Craze Elephant.
Luister hier nog even naar wat sfeer opname’s.

Kijk ook eens op:
www.rihotechniek.nl
www.tCR.nl
www.lenferink.com
www.buurmantwello.nl

En niet te vergeten onze Hoffotograaf Hans Bonthuis op www.soos-kiekuut.nl

De gasten van vandaag zijn:
Cees/Margreet Amende, Bart, tinie en Martijn ­Beekman, Hans en Gerrie Bont­huis, Ria van ’t Erve, Jose Grana Moreira, Carel en Carla Heerius, Pe­ter/Maria ­Hooger­dijk, Jan van der Horst, Ad en Geske Kapteijn,  Jos Karssemakers,  hans Plant, Dinja Lank­horst en Mir­jam Beek­man, Gerard Lugtenberg, Wiebe en Jenny Rusch, Bart Schot­man en Joke Burgers, Piet/Ma­rgot Schwengle, Bianca Stokking­reef en Henk Peeks, Wil­lem/Cor­rie de Witte en
Hans/R­ijkje Veld­wachter. En niet te vergeten de honden: Tommy, Babou, Ecu, Jack en Tommy. 

(Kenmerk: Kiekuut/2013/barbeque.13)