VERSLAG 4e TOUR DE HOLTERBERG TE HOLTEN, 10 JUNI 2015 (182)Â Â

volle bewondering voor de geleidehonden, Balou en Winnie,  die in no time de zoek geraakte kloten onmiddellijk weer op het parcours hebben gebracht. In ieder geval alle kloten zijn weer keurig netjes ingeleverd. De speellijsten worden gecontroleerd en we zijn klaar voor de ceremonie. Om 17.37 uur vindt de prijsuitreiking plaats. 

Uitslag 4e Tour de Holterberg 2015:

1. D2 Henk en Margaret —– 24 + 28 = 52 worpen.
2. C1 Jose en Hans P. ——- 30 + 28 = 58 worpen
2. B2 Willem en Hans N. —– 31 + 27 = 58 worpen.
4. B1 Bart en Tinie ———— 27 + 32 = 59 worpen.
5. A2 Ria en Frank ———— 30 + 30 = 60 worpen.
5. C2 Gunther en Carel —— 35 + 25 = 60 worpen    
7. A1 Hans en Rijkje ———- 35 + 31 = 66 worpen.
8. D1 Peter en ria ————- 38 + 31 = 69 worpen.

Het record van Soos Kiekuut blijft in handen van Jan en Riekie van der Horst met 47 worpen uit 2012.

Rijkje overhandigt schitterende prijzen aan de volgende teams:
De gedeelde 2e plaats met 58 worpen voor Willem, Hans N., Jose en Hans P. ieders van de Deventer kermis een kaneelstok. het winnende team van Henk en Margaret krijgen ieders een Bussink Koekhuisje en de welverdiende troostprijs is voor Peter en wederom van de kermis een rode zuurbal. De hoofdscheidsrechter verstrekt alle sporters nog een verfrissend drankje. Het loopt al tegen zes uur en de organisator sluit deze geweldige dag weer af met al zijn blijheid, droevenis enz.. In ieder geval volgend jaar wordt het een mooie 5e editie, want dan is Henri Vukkink 50 jaar en wil er iets moois van maken en  dan spelen we ook met de nieuwe spelregels. De luidjes van Buitengewoon Holten worden ook vriendelijk bedankt en krijgen ook een Bussink Koekhuisje, iedereen rekent af en de Kiekuutvlag wordt weer opgevouwen. De auto’s gaan weer huiswaarts en een 3tal treinreizigers gaan nu met de auto naar huis. Het is 18.19 uur als we huiswaarts keren, een achttal met de trein van 18.38 naar Deventer. 

De fotograaf vandaag is Hans Nijhof, onze hoffotograaf was afwezig vanwege andere afspraken.
Luister maar naar de volgende link: uitleg+prijsuitreiking 2015.

Kijk/luister ook maar eens op:
www.buitengewoonholten.nl

De gasten van vandaag zijn: Bart/Tinie Beekman, Gunther Bosch, Ria van ’t Erve, Jose Grana Moreira,  Carel Heerius, Peter/Ria Hoogerdijk, Frank van Moorsel, Hans Nijhof, Margaret Pauli, Hans Plant, Henk Riethorst, Willem de Witte en Veldwachter Rijkje en Hans.