AANTEKENINGEN BEZOEK “DE SCHEG”, COLMSCHATE (04)

Op vrijdag, 8 OKTOBER 1999 gaan we naar het Sport- en Recreatiecen¬trum “De Scheg” te Colmschate. Verzamelpunt is op het perron van het NS Station Deventer. Heel leuk is dat uit elke treinrichting gasten aankomen, in totaal zijn we met negen personen en verkassen met het stoppertje naar Colmschate. Direkteur Dick Schneider verwelkomt ons en geeft ons een indrukwekken¬de rondleiding door “zijn” complex. Dit complex omvat o.a. kunstijsbaan, overdekt zwembad en een buitenbad, sporthallen en diverse restaurants zoals Eskimobar en Bikinibar, Sportca¬fe. Dick verzorgt in de kantine dat we koffie krijgen, je ziet direct dat het geen echte huisvader is. Buiten is het vies weer en binnen hebben we daar beslist geen last van. Iets voor twaalf uur gaan we weer huiswaarts. Helaas geen namen.