AANTEKENINGEN BEZOEK DEVENTER STADHUIS EN GIDSLIJNEN (05)

VRIJDAG, 5 NOVEMBER 1999 Vanochtend met negen lotgenoten op stap. Allereerst naar de “winkel” waar de Gemeente Deventer alles heeft liggen voor wat betreft de herin¬richting van de binnenstad. Want de gidslijnen, oude stijl, gaan verdwijnen en we krijgen een soort roestige goot er voor terug. We zijn daar niet zo blij mee. Peter Zweedijk geeft ons hier uitleg en krijgt nog heel wat vragen over onze ongerust¬heid. Vervolgens gaan we naar het Stadhuis waar we een rondleiding krijgen van Tsjeu, Wim, Eijkelenkamp. We krijgen o.a. te zien de raadszaal, de oude en de nieuwe, de Burgemeesterskamer. In de catacomben van het Stadhuis is het restaurant gevestigd, hier drinken we nog een kop koffie met een kroketje ernaast. Rond 13:00 gaan we tevre¬den huiswaarts. Helaas geen namen van onze leden.